Кремъл отрича твърдението на Кирил Петков, че посланика на Руската

...
 Кремъл отрича твърдението на Кирил Петков, че посланика на Руската
Коментари Харесай

Захарова за Кирил Петков: Човекът е уморен. Говори несвързано

 

Кремъл отхвърля изказванието на Кирил Петков, че посланика на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова е забъркана в събарянето на държавното управление в България.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява думите на някогашния към този момент български министър председател Кирил Петков, който упрекна за вота на съмнение и оставката си наред с други политици и съветския дипломат в София Елеонора Митрофанова, оповестяват съветски медии. Пред публицисти на следената от Кремъл " РИА Новости " Захарова съобщи, че описът с " отговорните " е повърхностен, остава в него Петков да включи и мислени герои, съобщи Актуално.

„ В листата липсват Батман и Жената котка “, сподели Захарова пред организацията. И добави: „ Мисля, че индивидът е изтощен, приказва несвързано “. Припомняме, че незабавно след гласувания избор на съмнение нощес, 22 юни, българският министър председател в оставка Кирил Петков излезе пред хилядното голям брой, събрано се в поддръжка на държавното управление на площада пред Народното събрание, и съобщи: `Един човек на мрачно, една мутра от Банкя, един от сараите и Митрофанова смъкнаха правителството``. 

Вотът на съмнение бе подсилен от 123 депутати от оформилото се в последния месец ново опозиционно болшинство от ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане " и " ИТН ". " Беше чест да повеждам държавно управление, което бе свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова ", сподели още Кирил Петков след вота. Руските медии през днешния ден изброяват, че измежду посочените от някогашния към този момент министър председател политици, имащи виновност за неуспеха на това държавно управление, са предприемачът и някогашен народен представител Делян Пеевски, Бойко Борисов, който оглавява партия ГЕРБ, и Слави Трифонов, чиято партия напусна обединението.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР